Stam weet niets van Feyenoord-interesse: 'Intern niet over hem gesproken'

Stam weet niets van Feyenoord-interesse: 'Intern niet over hem gesproken'

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 21:07wo 26-06-2019 om 21:07

Leroy Fer zou bij Feyenoord in beeld zijn als opvolger van Jordy Clasie en Tonny Vilhena, maar Jaap Stam weet er niets van. De trainer stelt dat de naam van de transfervrije middenvelder nog niet is gevallen in De Kuip.

"Die naam lees ik in de media", zegt Stam over Fer in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Maar intern hebben wij niet over hem gesproken." Fer loopt over enkele dagen uit zijn contract bij Swansea City en zit in de spelersstal van zaakwaarnemer Rob Jansen, die onlangs Nick Marsman naar De Kuip bracht. Daarnaast verlengden 'zijn' Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra hun contract.

Stam wil niet overhaast te werk gaan als het aankomt op versterkingen. "Het liefst wil je als trainer je selectie snel op orde hebben, maar soms moet je ook geduldig kunnen zijn. Deze club kan ook niet te snel handelen, want zeker in de voorbereiding komt er op een gegeven moment altijd een categorie spelers vrij, van wie je dan later denkt: Was misschien wat voor ons geweest."

"Maar dat we intern nadenken en praten over versterkingen, lijkt me wel duidelijk", voegt de Feyenoord-trainer eraan toe. De Rotterdammers beginnen het Eredivisie-seizoen op 4 augustus met een thuiswedstrijd tegen Sparta. Vier dagen later wacht de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws