NAC slaat dubbelslag op historische grond: twee aanvallers signeren contract

NAC slaat dubbelslag op historische grond: twee aanvallers signeren contract

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 22:40wo 26-06-2019 om 22:40

Laatste update: woensdag 26 juni 2019 om 22:41wo 26-06-2019 om 22:41

Twee vliegen in één klap voor NAC Breda: de degradant heeft Finn Stokkers en Andrija Filipovic vastgelegd voor komend seizoen. De twee aanvallers signeerden woensdagavond hun contracten in Sport Bar Old Dutch.

In de sportsbar waar NAC in 1912 werd opgericht verbonden Stokkers en Filipovic zich voor twee seizoenen aan de Bredase club. In de overeenkomsten is een optie voor een extra jaar opgenomen. Beide aanvallers sluiten donderdag aan bij de selectie, aldus NAC.

Stokkers komt transfervrij over van Fortuna Sittard, waar zijn contract niet werd verlengd. De 23-jarige spits speelde afgelopen seizoen achttien Eredivisie-wedstrijden en scoorde vijf keer. Filipovic (22) is door NAC opgepikt bij het Kroatische HNK Gorica uit Kroatië.

"Andrija is een echte straatvechter met een keiharde mentaliteit, die nooit opgeeft. Hij is explosief en heeft een neusje voor de goal", verklaart technisch directeur Tom van den Abbeele. "Ook Finn hebben we als vanzelfsprekend naar Breda gehaald om doelpunten te maken. Voor Finn geldt dat zijn doorjagen aanstekelijk werkt op de rest van het elftal, hij werkt zowel op trainingen als tijdens wedstrijden ontzettend hard."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws