'Fransen haken af voor Dost door 'onrealistisch' prijskaartje van Keizer en co.'
Drie clubs zijn geschrokken van de vraagprijs van Dost

'Fransen haken af voor Dost door 'onrealistisch' prijskaartje van Keizer en co.'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 08:19do 27-06-2019 om 08:19

Laatste update: donderdag 27 juni 2019 om 08:24do 27-06-2019 om 08:24

Na Sevilla en Schalke 04 is ook Bordeaux geschrokken van de vraagprijs die Sporting Portugal hanteert voor Bas Dost. A Bola en Record schrijven dat Dost (30) ongeveer 20 miljoen euro moet kosten. Daar wil men in Frankrijk niet aan beginnen. 

Het in financiële problemen verkerende Sporting, de club van trainer Marcel Keizer, zou openstaan voor een vertrek van goalgetter Dost. De voormalig Oranje-international moet zeker 20 miljoen euro opleveren. Dost ligt nog voor twee jaar vast bij Sporting Portugal. 

Eerder al deinsden Sevilla en Schalke terug toen zij de vraagprijs van Sporting vernamen. Bordeaux klopte deze week aan in Lissabon, melden Portugese media, maar de Ligue 1-formatie droop direct af toen verteld werd dat voor Dost de hoofdprijs moet worden betaald. 

A Bola schrijft dat men een bedrag van 20 miljoen euro voor een spits van 30 jaar niet realistisch vindt. Tigres zou wél bereid zijn om dusdanig diep in de buidel te tasten voor de voormalig speler van VfL Wolfsburg en sc Heerenveen, maar Dost zelf had blijkbaar geen trek in een overzees avontuur. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws