PSV zwaait Jurjus uit en stuurt keeper naar Keuken Kampioen Divisie

PSV zwaait Jurjus uit en stuurt keeper naar Keuken Kampioen Divisie

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 09:20do 27-06-2019 om 09:20

Laatste update: donderdag 27 juni 2019 om 09:50do 27-06-2019 om 09:50

Meer keepersnieuws uit Eindhoven. Hidde Jurjus verkast opnieuw op huurbasis naar De Graafschap. PSV laat dat donderdagochtend via de officiële kanalen weten. 

Afgelopen seizoen werd Jurjus ook al verhuurd aan De Graafschap. Daarvoor stalde PSV de goalie bij Roda JC. Eerder op de ochtend versterkte PSV zich met de transfervrije Robbin Ruiter. Met zijn komst speelde de club al in op het vertrek van Jurjus. Technisch manager John de Jong kondigde aan dat de goalie zou verkassen.

Jurjus (25) begon zijn profloopbaan op De Vijverberg. Drie jaar geleden signeerde hij een contract tot medio 2021 in het Philips Stadion. Met De Graafschap degradeerde Jurjus afgelopen jaargang uit de Eredivisie. Vanwege een blessure ging de slotfase van het seizoen aan zijn neus voorbij. 

"Ik ben blij dat er snel duidelijkheid is en ik weer een jaar bij De Graafschap speel", vertelt Jurjus op de website van De Superboeren. "We gaan er een mooi seizoen van maken en hebben promotie als doel gesteld. Daar moeten we met z'n allen voor gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws