'NAC-exodus duurt voort: transfer voor Koch, contract aanvaller ontbonden'

'NAC-exodus duurt voort: transfer voor Koch, contract aanvaller ontbonden'

27-06-2019 09:34
43

De exodus van spelers bij het gedegradeerde NAC Breda duurt voort. Volgens BN DeStem staat aanvoerder Menno Koch (foto) voor een vertrek. Hij ontbrak deze week al op de training van de club. Ook Sullay Kaikai gaat weg. 

Kaikai werd in de winterstop van 2018/19 overgenomen van Crystal Palace. De aanvaller kwam in totaal 225 minuten in actie. In het contract van Kaikai staat naar verluidt een clausule die de mogelijkheid biedt om afscheid te nemen bij degradatie. 'Ingewijden' laten aan BN DeStem weten dat de doorlopende verbintenis van Kaikai ontbonden gaat worden. 

Koch, afgelopen seizoen captain van De Parel van het Zuiden, gaat ook verkassen. De centrale verdediger is in 'verregaande onderhandeling' met een nog onbekende club. NAC ontvangt waarschijnlijk een kleine vergoeding voor Koch, wiens contract tot de zomer van 2020 loopt. 

NAC gaat met een compleet vernieuwde selectie de Keuken Kampioen Divisie in. Eerder zwaaide de club onder meer Mitchell te Vrede, Gregg Leigh, Gervane Kastaneer, Gianluca Nijholt, Fabian Sporkslede en Giovanni Korte uit. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s