Fortuna verhuurt promotieheld: 'Hopen dat hij oude vorm kan herpakken'

Fortuna verhuurt promotieheld: 'Hopen dat hij oude vorm kan herpakken'

27-06-2019 11:43 Laatste update: 11:44
15

Fortuna Sittard heeft met het Griekse OFI Kreta overeenstemming bereikt over de verhuur van Lisandro Semedo. De club hoopt dat Semedo in Griekenland zijn oude vorm weet te herpakken, zo laat de club weten via de officiële kanalen.

"Lisandro heeft het afgelopen jaar een wisselvallig seizoen doorgemaakt. Hij is echter te allen tijde hard blijven trainen en is zeker een meerwaarde geweest voor het team", aldus technisch manager Sjoerd Ars op de website van Fortuna Sittard. "Met zijn spel heeft hij in het verleden bewezen zich te kunnen onderscheiden. Wij hopen dat Lisandro in een nieuwe omgeving zijn oude vorm kan oppakken."

Wedden

Meer odds

Semedo had een belangrijk aandeel in de promotie van Fortuna in het seizoen 2017/2018. Het afgelopen seizoen kwam hij tot drie treffers in 28 duels. Semedo ligt nog voor twee jaar vast bij Fortuna.

Fortuna neemt verder definitief afscheid van Anthony Syhre, die het afgelopen half jaar door blessureleed nauwelijks minuten maakte. "Anthony werd een halfjaar geleden gehaald om onze verdediging te versterken. Op een van zijn eerste trainingen liep hij vervolgens een vervelende knieblessure op. Hij heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk fit te worden, maar uiteindelijk heeft de kwetsuur ervoor gezorgd dat hij zich niet voor de volle 100% heeft kunnen bewijzen."