Update: Martens komt met reactie: Ik moet gewoon dealen met de pijn die ik heb

Update: Martens komt met reactie: "Ik moet gewoon dealen met de pijn die ik heb"

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 19:55do 27-06-2019 om 19:55

Zorgen in het kamp van de Oranjevrouwen: sterspeelster Lieke Martens lijkt twee dagen voor de kwartfinale tegen Italië verre van fit. De buitenspeelster strompelde donderdag het trainingsveld op, zo meldt de NOS.

Martens verklaarde na afloop van de gewonnen achtste finale tegen Japan dat iemand op haar voet was gaan staan bij het vieren van de 2-1. De buitenspeelster stelde dat er geen reden was tot zorgen, maar dat lijkt toch wel het geval. De NOS meldt dat Martens de eerste training in aanloop naar de kwartfinale heeft laten schieten. Ze stapte wel op de hometrainer om wat te fietsen.

Oranje reisde woensdag af naar Valenciennes, waar zaterdag om 15.00 uur wordt afgetrapt tegen Italië. Oranje plaatst zich bij winst voor de halve finale van het WK. Mocht de Verenigde Staten winnen van Frankrijk heeft Oranje bovendien een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio binnen.

De overige basisspelers deden in Valenciennes een hersteltraining, terwijl de rest van de selectie een normale training afwerkte.

Update 19.54 uur: De zorg om Martens is terecht, maar de speelster verwacht dat ze zaterdag kan spelen tegen Italië. "We hebben nog twee dagen en in 48 uur kan veel gebeuren. Ik moet gewoon dealen met de pijn die ik heb. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken", zegt ze tegen 1Limburg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Oranje winnen van Italië?

Ja
61%
Nee
39%
(4288 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws