Ten Hag op scherp: Daarom mag je best spreken van wedstrijden van het jaar

Ten Hag op scherp: "Daarom mag je best spreken van wedstrijden van het jaar"

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 16:56do 27-06-2019 om 16:56

Ajax trapt over exact een maand het seizoen af met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Na die wedstrijd moeten de Amsterdammers zich via de voorrondes zien te kwalificeren voor de Champions League. Erik ten Hag maakt zijn borst nat.

Ajax begint in de derde voorronde van de Champions League en moet er, net als vorig seizoen, meteen staan. "Daarom mag je best spreken van wedstrijden van het jaar, die je ook nog speelt in de moeilijkste periode van het jaar", zegt Ten Hag tegen Voetbal International.

"Spelers komen terug van toernooien met hun nationale teams, allemaal gefaseerd en individueel. De transfercarrousel draait gewoon door, spelers gaan en komen en tussendoor moeten wij met de technische staf bouwen aan de ploeg."

Deze week is Ajax op trainingskamp in De Lutte. De loting voor de derde voorronde van de Champions League wordt pas op 22 juli verricht. In de voorbereiding oefent de ploeg van Ten Hag tegen Aalborg BK (Denemarken), Istanbul Basaksehir (Turkije) en Watford (Engeland).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws