PEC-aanwinst: 'Natuurlijk droom je van Engeland, Spanje, maar zo goed was ik niet'

PEC-aanwinst: 'Natuurlijk droom je van Engeland, Spanje, maar zo goed was ik niet'

Gepubliceerd: donderdag 27 juni 2019 om 23:18do 27-06-2019 om 23:18

Etiënne Reijnen is blij dat hij zijn loopbaan kan afsluiten in de stad waar het allemaal is begonnen. De 32-jarige verdediger tekende vorige week een tweejarig contract bij PEC Zwolle, waarvoor hij in het seizoen 2005/'06 debuteerde in het betaald voetbal.

"Als je ouder wordt, begin je steeds vaker terug te blikken", zegt Reijnen op de website van Soccer Vision. "En als ik dan kijk naar de clubs waar ik heb gespeeld, ben ik best trots op wat ik heb bereikt. Natuurlijk, als jochie droom je van Engeland, Spanje, Italië, maar je moet ook realistisch zijn. Zo goed was ik nou ook weer niet."

"Het zijn mooie clubs waar ik het shirt van heb mogen dragen. Daar ben ik heel blij mee, dat meen ik oprecht. Afsluiten met een paar mooie jaren bij PEC maakt het plaatje helemaal compleet", vervolgt Reijnen. Dat neemt niet weg dat hij zijn tijd bij Maccabi Haifa zal missen. "Het leven in Israël was fantastisch. Mijn vrouw en ik hebben wel eens tegen elkaar gezegd, zullen we hier de rest van ons leven blijven wonen? Het is er geweldig."

"We woonden honderd meter van de Middellandse Zee. Trainen deden we zelfs op twintig meter van het strand. Heerlijk. Die herinneringen zullen straks in de winter nog wel eens door mijn gedachten flitsen als het hier koud en guur is", besluit Reijnen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws