Manchester United tast diep in de buidel en heeft tweede zomerse aanwinst binnen

Manchester United tast diep in de buidel en heeft tweede zomerse aanwinst binnen

29-06-2019 13:05 Laatste update: 13:08
43

Manchester United heeft toegeslagen op de transfermarkt: rechtsback Aaron Wan-Bissaka komt over van Crystal Palace. The Mancunians hebben het nieuws zaterdagmiddag bekendgemaakt via de officiële kanalen.

De 21-jarige Wan-Bissaka heeft voor vier seizoenen getekend, met een optie voor nóg een seizoen. Volgens Britse media kost de jeugdinternational van Engeland 55 miljoen euro. Wan-Bissaka is na Daniel James, die overkomt van Swansea City, de tweede zomerse aanwinst.

Manager Ole Gunnar Solskjaer noemt zijn nieuwste aankoop 'één van de meest veelbelovende verdedigers in de Premier League'. "Hij heeft meer dan genoeg arbeidsethos, talent en mentaliteit om voor Manchester United te spelen", aldus de Noor. "Aaron is een jonge, gretige en leergierige speler. Ik ben verheugd dat hij bij ons getekend heeft en ik hoop dat hij zijn geweldige ontwikkeling hier voort kan zetten."

Wan-Bissaka zelf komt ook aan het woord. "Dit is een onbeschrijflijk gevoel. Ik vind het een grote eer dat ik mezelf speler van Manchester United mag noemen. Ik heb nog even vakantie na het jeugd-EK (Engeland werd maandag uitgeschakeld in de poulefase, red.), maar ik kan niet wachten totdat ik mezelf kan bewijzen tijdens de voorbereiding."