Immers: 'Ik wil daarbij niemand tekort doen, maar er moeten nieuwe spelers bij'

Immers: 'Ik wil daarbij niemand tekort doen, maar er moeten nieuwe spelers bij'

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2019 om 22:19za 29-06-2019 om 22:19

Lex Immers vindt dat er zo snel mogelijk versterking moet komen voor ADO Den Haag. De aanvallend ingestelde middenvelder, die het afgelopen seizoen eindigde als spits, raadt de bewindslieden van de Haagse club aan om de transfermarkt op te gaan.

Na afloop van de met 8-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen sv Honselersdijk deed Immers zijn oproep. "Ongeacht hoe de selectie eruit ziet, er moeten zeker nieuwe spelers bij", zegt de aanvoerder van de club uit de Hofstad tegenover ELF Voetbal. "Ik wil daarbij niemand tekort doen, maar wat vers bloed is altijd belangrijk voor een groep. Wat concurrentie is voor niemand slecht."

"Dus ik ben benieuwd wat er nog bij komt", gaat Immers verder. "We zijn net begonnen en hebben de hele voorbereiding nog om spelers aan te trekken. We spelen zelfs nog wat competitiewedstrijden voordat de transfermarkt sluit. We hebben nog even, maar dat er wat bij moet is duidelijk."

Het vertrek van Sheraldo Becker, die bij Union Berlin in de Bundesliga gaat spelen, doet zich voelen bij de Residentieclub. Tijdens het oefenduel tegen Honselerdijk nam Thijmen Goppel de honneurs op rechtsbuiten waar. "Hij moet nog werken aan een aantal punten, maar hij speelde vandaag zeer verdienstelijk en is voor ons een prima speler", meldt Immers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws