Vejinovic zei PEC op het laatste moment af: 'Toen hebben we te vroeg gejuicht'

Vejinovic zei PEC op het laatste moment af: 'Toen hebben we te vroeg gejuicht'

29-06-2019 23:31
45

PEC Zwolle verwacht binnen afzienbare tijd een nieuwe middenvelder en een nieuwe rechtsback te kunnen presenteren. De Blauwvingers hebben nog altijd vervangers nodig van de vertrokken Younes Namli en Kingsley Ehizibue.

Eerder dacht PEC ook al dat het beet had, maar Marko Vejinovic zei de club volgens RTV Oost op het laatste moment af. "Ik dacht dat we een speler binnen hadden, maar toen liep het toch nog mis", zegt technisch directeur Mike Willems daarover. "Een paar keer te vroeg gejuicht, dus. Maar nu ziet het er naar uit dat we heel snel zaken kunnen doen met een creatieve middenvelder en een rechtsback."

Het is gissen op welke middenvelder Willems doelt, maar voor de rechtsbackpositie zingen er volgens het lokale medium enkele namen rond in Zwolle. Bart Nieuwkoop lijkt het niet te gaan worden, want hij wil voor zijn kans gaan bij Feyenoord. Trainer John Stegeman zou wel heil zien in een overstap van Julian Lelieveld, die hij goed kent uit zijn periode bij Go Ahead Eagles. Ook is Juriën Gaari, de rechtsback van RKC, een optie. Hij komt op dit moment in actie namens Curaçao op de Gold Cup.