'Juventus is nog niet klaar na De Ligt-deal en troeft Europese topclubs af'

'Juventus is nog niet klaar na De Ligt-deal en troeft Europese topclubs af'

30-06-2019 17:12 Laatste update: 17:16
70

Adrien Rabiot is hard op weg naar Juventus. Met dat nieuws pakken diverse media in Italië zondag uit. In Turijn ligt een vierjarig contract klaar voor de 24-jarige middenvelder, die transfervrij overkomt van Paris Saint-Germain.

Rabiot beschikt over een aflopend contract bij PSG en werd de laatste maanden gelinkt aan een groot aantal Europese topclubs. De keuze lijkt te zijn gevallen op Juventus. De kampioen van Italië zou Rabiot een week geleden al hebben vastgelegd, maar wachtte tot de dag dat zijn PSG-contract afliep (30 juni).

In Turijn gaat Rabiot een slordige zeven miljoen euro per seizoen verdienen. Hij en zijn moeder, tevens zaakwaarnemer, krijgen bovendien tien miljoen euro tekengeld. Volgens Italiaanse media landt Rabiot zondagavond in Italië om zich voor te bereiden op de medische keuring die voor maandag gepland staat.

Het lijkt een drukke dag te gaan worden bij Juventus, want ook Matthijs de Ligt is in aantocht. De Ajax-aanvoerder komt voor een slordige zeventig miljoen euro over van Ajax en tekent een lucratief, vijfjarig contract. Bovendien wordt de twintigjarige Luca Pellegrini (AS Roma) op korte termijn gepresenteerd als nieuwe aanwinst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s