Pechvogel Koppers heeft weer onderdak na 43 minuten in twee seizoenen

Pechvogel Koppers heeft weer onderdak na 43 minuten in twee seizoenen

Gepubliceerd: maandag 1 juli 2019 om 11:13ma 01-07-2019 om 11:13

Dico Koppers is na twee vervelende seizoenen bij PEC Zwolle weer onder de pannen. De 27-jarige linksback heeft zich tot het einde van het seizoen verbonden aan Almere City, zo maakt de club uit Flevoland maandagochtend bekend via de officiële kanalen.

Koppers kwam sinds 2017 tot slechts 43 minuten namens PEC en speelde zijn laatste profwedstrijd op 26 augustus van datzelfde jaar. Daarna scheurde hij zijn achillespees af tijdens een potje voetvolley en was hij anderhalf jaar lang uit de roulatie. Almere City durft desondanks de gok aan met de bij Ajax opgeleide verdediger. "Dico neemt jarenlange ervaring op het hoogste niveau van Nederland mee naar Almere. Hij is een uitstekende verdediger die zijn talent combineert met een voorbeeldige instelling", vertelt algemeen directeur John Bes.

Almere City wil komend seizoen meespelen om directe promotie naar de Eredivisie en Koppers hoopt zijn bijdrage te kunnen leveren. "Door mijn blessure is het voor mij belangrijk dat ik opnieuw mijn meerwaarde kan bewijzen door veel vlieguren te maken en City te helpen met de clubdoelstellingen. Ik kijk daar ontzettend naar uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Almere City meespelen om de bovenste plekken in de Keuken Kampioen Divisie?

(380 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws