Vertrek bij Feyenoord: Ik zag dat er niets meer te winnen viel

Vertrek bij Feyenoord: "Ik zag dat er niets meer te winnen viel"

01-07-2019 21:40
122

Martin van Geel is bij Feyenoord vertrokken vanwege de negativiteit van de buitenwacht. Dat zegt de nieuwe algemeen directeur van Willem ll zelf. Van Geel werd in zijn laatste periode als technisch directeur bij Feyenoord behoorlijk kritisch benaderd en maakte een paar maanden geleden zijn vertrek uit Rotterdam-Zuid bekend.

"Daar heb ik natuurlijk heel erg lang over nagedacht", zegt Van Geel tegen FOX Sports. "Ik had het fantastisch naar m'n zin bij Feyenoord en werd intern ook enorm gewaardeerd. De afgelopen jaren zijn er ook nog prijzen gehaald. Dat ga je allemaal afwegen."

Van Geel besloot naar eigen zeggen te vertrekken omdat hij door de achterban steeds kritischer werd benaderd. Met name het aan- en verkoopbeleid van Van Geel werd onderuit gehaald. "Als je dan ziet dat er extern behoorlijk wat negativiteit ontstaat, neem ik voor mezelf de afweging dat ik dat achter me wilde laten. Ik zag dat er niets meer te winnen viel."

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International liet eind maart bij Veronica Inside weten dat Van Geel juist ontslagen is door Feyenoord.