'Raiola krijgt verleidelijk aanbod uit Spanje voor PSV-aanvaller Lozano'

'Raiola krijgt verleidelijk aanbod uit Spanje voor PSV-aanvaller Lozano'

02-07-2019 09:36
95

Napoli leek de beste papieren te hebben in de strijd om Hirving Lozano, maar een kaper op de kust dient zich aan. Volgens de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio is Valencia serieus geïnteresseerd in de aanvaller van PSV.

Napoli nam afgelopen weekend Kostas Manolas over van AS Roma voor 36 miljoen euro. De Griekse verdediger behoort net als Lozano tot de stal van Mino Raiola. De Nederlandse zaakwaarnemer sprak onlangs dan ook opnieuw met de Italiaanse topclub over een transfer van de 23-jarige Mexicaan. De interesse van Napoli blijft sterk, maar Valencia is een geduchte concurrent.

De club uit de Sinaasappelstad probeert Raiola te overtuigen door hem dertig procent van een toekomstige transfersom voor Lozano te beloven, schrijft Di Marzio dinsdag. Napoli werkt ondertussen ook nog aan een deal voor James Rodriguez. De Colombiaan, die mag vertrekken bij Real Madrid, staat hoog op het verlanglijstje van trainer Carlo Ancelotti.

De onderhandelingen zijn vergevorderd, maar beide partijen moeten nog een akkoord bereiken over de portretrechten. James is een ster in eigen land, waardoor die rechten miljoenen waard zijn.