PEC Zwolle maakt deal met AZ officieel: Het doet me oprecht goed

PEC Zwolle maakt deal met AZ officieel: "Het doet me oprecht goed"

02-07-2019 17:43 Laatste update: 17:36
49

PEC Zwolle heeft de komst van Iliass Bel Hassani bevestigd. De aanvallende middenvelder komt over van AZ en tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.

Bij AZ was de rol van Bel Hassani uitgespeeld. Hij werd de afgelopen zes maanden al verhuurd aan FC Groningen. Bel Hassani is een bekende van PEC-trainer John Stegeman. De twee werkten samen bij Heracles Almelo, waar Bel Hassani een transfer naar AZ verdiende.

"Het doet me oprecht goed dat ik bij PEC Zwolle mijn carrière kan voortzetten", reageert een blije Bel Hassani op de clubsite van PEC. "Deze club staat in mijn ogen al jaren voor verzorgd, aanvallend voetbal. Dat past goed bij mij. Ik ga er vol voor om het komende seizoen een bijdrage te leveren aan de successen van deze ploeg. Voor nu wil ik zo snel mogelijk aanhaken bij de selectie en ik kan niet wachten om weer binnen de lijnen te staan."

Ook technisch manager Mike Willems van PEC reageert. "Wij zijn op zoek gegaan naar een creatieve, aanvallend ingestelde speler met ervaring in de Eredivisie. Zodoende zijn we al snel bij Iliass uitgekomen. Het is een speler waar altijd veel dreiging vanuit gaat. De afgelopen jaren heeft hij zijn sporen verdiend bij drie clubs in de Eredivisie. Ik ben blij dat Iliass nu voor PEC Zwolle heeft gekozen en samen gaan we voor een mooie periode bij de club."