Vervelend slot voor PSV'er Rosario: Het was op dat moment natuurlijk zwaar kut

Vervelend slot voor PSV'er Rosario: "Het was op dat moment natuurlijk zwaar kut"

03-07-2019 16:28
99

Pablo Rosario heeft een vervelend gevoel overgehouden aan het slot van het seizoen met PSV. In de 33ste speelronde stond de middenvelder aan de basis van de nederlaag tegen AZ, waardoor Ajax landskampioen werd.

PSV ging met 1-0 onderuit tegen AZ door een doelpunt van Guus Til, die scoorde na balverlies van Rosario. "Zulke momenten mogen mij dit seizoen niet meer overkomen", is hij zelfkritisch tegenover PSV TV. "Vorig jaar was lang en zwaar, maar dat is geen excuus. Dit zijn leermomenten. Het liefst wil je het niet meemaken, maar het maakt je alleen maar sterker. Het was op dat moment natuurlijk zwaar kut. Ik kan er nu niks meer aan doen."

In de Eredivisie ging PSV lange tijd aan kop. Rosario: "Het is niet gegaan zoals we hadden gehoopt. We stonden lang bovenaan. Dan is het heel zuur dat je het op het laatst weggeeft. Nu moeten we fit worden en op weg naar 23 juli (derde voorronde Champions League, red.). Het seizoen begint nu nog eerder, dat is alleen maar mooi. Het is gewoon lekker dat je gelijk voor het echie gaat spelen. Dat geeft een heel andere lading aan de voorbereiding."