'Ik ben met PSV bezig. Er is geïnformeerd, maar het paste niet perfect bij bij me'

'Ik ben met PSV bezig. Er is geïnformeerd, maar het paste niet perfect bij bij me'

05-07-2019 06:56
49

Nick Viergever is de afgelopen weken hier en daar gepolst voor een eventuele transfer, maar de verdediger van PSV lijkt ook komend seizoen in Eindhoven te spelen. Dat laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad.

"Geruchten zijn er altijd en er is ook wel geïnformeerd, maar een club moet op alle fronten perfect bij me passen en dat was niet het geval", verklaart Viergever. "Ik ben volledig met PSV bezig. Je weet dat je hier altijd voor de prijzen speelt en voor Champions League-voetbal kunt gaan. Dat zijn dingen die je niet makkelijk opgeeft."

De verdediger, die een jaar geleden Ajax inruilde voor PSV, onderstreept het belang van het trainingskamp in Verbier. In Zwitserland moet PSV de basis leggen voor een sterke seizoenstart, want Champions League-kwalificatie, de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de competitiestart vragen meteen de volle aandacht.

Niemand hoort Viergever daarover klagen. "De voetbalkalender is bomvol en de vakantie is dit jaar kort. Of dat goed is, is een tweede, maar wij gaan ons daar nu niet mee bezighouden."