Derksen over 'genânte' actie van Sneijder: 'Goed dat het in de publiciteit kwam'

Derksen over 'genânte' actie van Sneijder: 'Goed dat het in de publiciteit kwam'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 22:44vr 05-07-2019 om 22:44

Johan Derksen heeft hoofdschuddend gereageerd op het nieuws rondom Wesley Sneijder. De recordinternational van Oranje werd onlangs aangehouden door de Utrechtse politie nadat hij in beschonken toestand bovenop een geparkeerde auto ging zitten. 

Uiteindelijk bleek er voor drieduizend euro aan schade te zijn aangericht door Sneijder. Derksen noemt het gedrag van de 134-voudig Oranje-international 'gênant'. "Als een kwajongen dat doet... Ik heb als kwajongen ook domme dingen gedaan. Maar als een man met zijn volledige verstandelijke vermogens dat doet: het zegt veel over voetballers en hoe ze met geld omgaan", vertelt hij aan Veronica Inside. "Dan gaat hij op een auto staan en dan realiseert hij zich niet dat die mensen waarschijnlijk jarenlang hebben moeten sparen om een tweedehands autootje voor de deur te hebben."

Derksen is blij dat het nieuws breed is uitgemeten in de media. "Goed dat het in de publiciteit is gekomen. Ik denk dat hij er zelf ook spijt van heeft", aldus de Veronica Inside-nestor. "Maar eigenlijk moet hij een ouderwetse draai om zijn oren hebben. De heren voetballers denken zich alles te kunnen permitteren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws