Marokkaanse pers 'slijpt messen' na Ziyech-misser: 'Ze keken er niet vrolijk bij'

Marokkaanse pers 'slijpt messen' na Ziyech-misser: 'Ze keken er niet vrolijk bij'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 09:58za 06-07-2019 om 09:58

Hakim Ziyech groeide zaterdag uit tot de grote schlemiel van Marokko. De Ajacied miste in de zesde minuut van de blessuretijd een strafschop tegen Benin, dat uiteindelijk na penalty's zorgde voor een grootse Afrika Cup-stunt.

FOX Sports-verslaggever Maarten van Os zat in speelstad Caïro op de perstribune en merkte dat 'de messen werden geslepen'. "Ik hoorde het wel om me heen, dat Ziyech zo slecht speelde. Ziyech kon in de groepsfase niets fout doen, maar na vandaag (vrijdag, red.) ongeveer alles", laat hij weten in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. "Ik weet natuurlijk niet precies wat ze allemaal zeiden, maar ze keken er niet vrolijk bij."

Van Os had Ziyech graag geïnterviewd na de dramatisch verlopen penaltyserie, maar kreeg de linkspoot nog niet te pakken tijdens zijn verblijf in Egypte. "We spreken hem iedere keer aan", aldus de verslaggever. "Hij kan bijna niet om ons heen en ik heb de microfoon bijna naar hem toegegooid. Hij hoort ons, maar hij praat met niemand. Beetje vervelend, ik weet ook niet waar het aan ligt. Maar het is niets persoonlijks, want hij stopt bij niemand. Niet bij ons, maar ook niet een meter verderop."

Poll

Denk jij dat Ziyech nog een seizoen bij Ajax blijft?

(5722 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws