'Als ik hoor hoe Feyenoord traint, ben ik in Engeland gebleven. Alleen maar goed'

'Als ik hoor hoe Feyenoord traint, ben ik in Engeland gebleven. Alleen maar goed'

06-07-2019 13:50
35

Luciano Narsingh viel vorig seizoen buiten de boot bij Swansea en heeft nauwelijks wedstrijden gespeeld. De rechtsbuiten wil in De Kuip echter bewijzen dat hij nog steeds 'de power' heeft, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

In Rotterdam-Zuid komt Narsingh één oude bekende tegen: fysiotherapeut Arno Philips, in het verleden werkzaam bij het Nederlands elftal. "Hij kent mijn testresultaten van Oranje. Die kan hij vergelijken. Hij kan zien dat de power er nog steeds is, maar ik heb nog trainingen nodig." Wat dat betreft kan Narsingh zijn lol op bij Feyenoord: trainer Jaap Stam legt de zweep eroverheen tijdens de eerste weken van de voorbereiding. "Als ik hoor hoe de selectie van Feyenoord traint, ben ik wat dat betreft een beetje in Engeland gebleven. Dat is alleen maar goed."

Feyenoord nam aan het einde van vorig seizoen al contact op met de vleugelaanvaller. Dirk Kuyt maakte zijn oude collega van Oranje warm met een telefonisch gesprek. "Een goed gesprek, mooi als zo iemand je belt", aldus Narsingh, die uitkijkt naar het nieuwe seizoen. "Als ik als speler van Heerenveen en later PSV de Kuip in kwam, zat iedereen te schelden. Nu staan die mensen aan mijn kant."