Update: 'Heracles Almelo wint de strijd om begeerde PSV'er Mauro Júnior'

Update: 'Heracles Almelo wint de strijd om begeerde PSV'er Mauro Júnior'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 19:20za 06-07-2019 om 19:20

Laatste update: zaterdag 6 juli 2019 om 21:13za 06-07-2019 om 21:13

De Braziliaan Mauro Júnior wordt door PSV verhuurd aan een club uit de Eredivisie. De aanvallende middenvelder heeft het trainingskamp in Verbier verlaten, meldt Eindhovens Dagblad.

De Braziliaan krijgt 'de ruimte om een huurtransfer af te ronden', aldus ED. Het gaat om een club uit de Eredivisie, maar welke club is niet bekend. Als Mauro de medische keuring doorstaat, begint hij het seizoen buiten Eindhoven. Mauro heeft bij PSV nog een contract tot medio 2022 en moet bij een andere club uit de Eredivisie ervaring op gaan doen in de hoogste Nederlandse competitie. PSV verhuurd eerder al Armando Obispo, Dante Rigo, Hidde Jurjus en Maxi Romero. 

In het seizoen 2017-2018 stond Mauro onder Phillip Cocu nog regelmatig in de basis, maar het afgelopen seizoen was zijn rol in Eindhoven minimaal. Mauro speelde zijn wedstrijden voornamelijk in Jong PSV, waarmee hij derde werd in de Keuken Kampioen Divisie. In zeventien wedstrijden kwam hij tot zes goals en drie assists.

Update 21.05: Heracles Almelo gaat de nieuwe werkgever worden van Mauro, meldt De Telegraaf zaterdag op basis van bronnen rondom de Almeloërs. Volgens het medium waren meerdere Eredivisie-clubs geïnteresseerd, maar heeft Heracles de strijd gewonnen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws