'Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met een transfer bezig'

'Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met een transfer bezig'

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 20:29zo 07-07-2019 om 20:29

Derrick Luckassen kreeg zondag een basisplaats in de verloren oefenwedstrijd van PSV tegen OGC Nice (3-2) en maakte een goede indruk. De vraag is of de 24-jarige verdediger deze zomer blijft. Zelf wil hij er niet veel over kwijt.

"Alles kan in voetbal", zegt Luckassen tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik doe mijn best en zie wel wat er gebeurt. Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet met een transfer bezig. Voor mij is het nu gewoon een kwestie van goed trainen en spelen en dan maar zien wat de dag brengt. Ik ben lang geblesseerd geweest en probeer er nu alles uit te halen."

Luckassen werd afgelopen seizoen door PSV verhuurd aan Hertha BSC. Zijn Duitse avontuur werd geen succes door een slepende enkelblessure. Hij houdt zich op de vlakte over zijn toekomst bij PSV. "Ik focus mij op het voetbal en ga dus niet te veel praten. Bij PSV zorg ik dat ik er sta als er wat is en ik ben niet bezig met blijven of weggaan. Als je zes maanden niet gespeeld hebt, wil je gewoon weer voetballen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws