Fortuna Sittard in gesprek met 77-voudig international: 'Het zou een stunt zijn'

Fortuna Sittard in gesprek met 77-voudig international: 'Het zou een stunt zijn'

08-07-2019 12:11 Laatste update: 12:38
75

Fortuna Sittard wil op een stunt zorgen op de transfermarkt door Joe Ledley vast te leggen. Technisch manager Sjoerd Ars hoopt de komende dagen uitsluitsel te krijgen, zo laat hij weten aan Voetbal International.

"Het is geen abc’tje, maar we zijn met Joe in gesprek. De komende dagen hopen we uitsluitsel te krijgen", aldus Ars tegenover VI. Ledley stond het laatst onder contract bij Derby County, maar is inmiddels transfervrij. Als 77-voudig international van Wales heeft de 32-jarige middenvelder aan interesse niet te klagen. "Joe heeft ook aanbiedingen liggen van clubs uit het Championship", aldus Ars.

Mocht Ledley voor Fortuna Sittard kiezen, zal dat geen keuze zijn voor het geld. "Als hij voor ons kiest, dan is dat voor het totaalplaatje. Niet voor het geld, waarvan wij het met ons spelersbudget van 2,5 miljoen euro ook niet moeten hebben", weet Ars. "Hij vindt het Nederlandse voetbal heel interessant, ook met het oog op de trainerscarrière die hij ambieert. (...) Het zou een stunt zijn als we hem kunnen vastleggen."

Ledley speelde naast Derby County ook voor Crystal Palace, Celtic en Cardiff City.