'Onzekerheid over Pereiro: 'dubbelcijferig aantal miljoenen' of transfervrij weg'

'Onzekerheid over Pereiro: 'dubbelcijferig aantal miljoenen' of transfervrij weg'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 06:45wo 10-07-2019 om 06:45

De kans dat Gastón Pereiro deze zomer nog bij PSV vertrekt lijkt groter dan de kans dat de Uruguayaan ook na 1 september nog in Eindhoven rondloopt. De 24-jarige linkspoot loopt na dit seizoen uit zijn contract en zou PSV dus alleen deze zomer nog een serieuze transfersom op kunnen leveren.

Volgens het Eindhovens Dagblad willen de Eindhovenaren een 'dubbelcijferig aantal miljoenen' incasseren voor Pereiro, die in 2015 voor zeven miljoen euro overkwam van Nacional. Volgens het medium is er her en der belangstelling voor de spelmaker: de naam van Watford zingt nadrukkelijk rond in de wandelgangen. PSV heeft echter nog geen concrete aanbiedingen ontvangen.

Mocht geen van de geïnteresseerde clubs concreet worden, dan wordt de Copa América-ganger echter 'gewoon' weer op De Herdgang verwacht na zijn vakantie. Zijn zaakwaarnemer Paco Casal moedigt Pereiro niet aan om tussentijds zijn contract te verlengen, stelt het ED. De belangenbehartiger heeft echter al een rondje langs mogelijke nieuwe clubs van zijn cliënt gemaakt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Pereiro een 'dubbelcijferig miljoenenbedrag' waard?

(3763 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws