FC Utrecht begin juli al compleet: Ik kijk met trots naar de selectie

FC Utrecht begin juli al compleet: "Ik kijk met trots naar de selectie"

10-07-2019 09:23
69

FC Utrecht heeft de selectie voor komend seizoen al in een vroegtijdig stadium bij elkaar. Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam rondde deze week de transfers van Vaclav Cerny en Adrián Dalmau af.

Eerder deze zomer kwam Adam Maher, Justin Lonwijk en Issah Abass al naar De Galgenwaard. "Ik ben hartstikke tevreden en ik kijk met trots naar de selectie", vertelt Zuidam aan FOX Sports. De directeur sluit niet uit dat er aan één van zijn spelers wordt getrokken. "Als er iets gebeurt, moeten we klaar zijn om meteen te schakelen. Of ik zelf alleen nog maar bij de Albert Heijn gaat shoppen? Of de Jumbo, haha."

Voor FC Utrecht begint het seizoen alweer vroeg. Op donderdag 25 juli wordt er in de tweede voorronde van de Europa League afgetrapt tegen het Macedonische FK Akademija Pandev of het Bosnische Zrinjski Mostar. "Natuurlijk wil je het hoogst haalbare. Het is logisch dat je de groepsfase probeert te halen. Maar we kunnen grote clubs tegenkomen en we moeten een beetje geluk hebben met de loting."