'Lozano sluit aan bij groepstraining PSV, nog geen Gutiérrez en Pereiro'

'Lozano sluit aan bij groepstraining PSV, nog geen Gutiérrez en Pereiro'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 11:55wo 10-07-2019 om 11:55

Bij PSV is Hirving Lozano teruggekeerd op het trainingsveld. De Mexicaan liet het trainingskamp in Verbier nog schieten, maar lijkt op de goede weg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Terwijl de selectie zich in Verbier voorbereidde op het nieuwe seizoen, werkte Lozano in Eindhoven hard aan zijn herstel. Nu de groep weer in Eindhoven is, heeft de Mexicaan zich weer aangesloten bij de groepstraining. Er zijn nog geen mededelingen gedaan vanuit PSV over de inzetbaarheid van de Mexicaan voor de voorronde Champions League-wedstrijden tegen FC Basel. Op 23 juli spelen de Eindhovenaren thuis, een week later is de return. Tussendoor wacht Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Het blijft sowieso de vraag of Lozano komend seizoen nog bij PSV speelt. De buitenspeler is al meerdere malen in verband gebracht met een eventuele overgang naar Napoli. Van een deal tussen PSV en de Italiaanse club is echter geen sprake. 

Volgens het ED ontbraken verder de geblesseerden Trent Sainsbury, Ryan Thomas, Lars Unnerstall en Yanick van Osch. Sainsbury heeft een lichte blessure, Thomas en Unnerstall hopen snel aan te sluiten bij de groep, Van Osch is langdurig uitgeschakeld. Erick Gutiérrez en Gaston Pereiro hebben nog vakantie na hun interlandverplichtingen voor Mexico en Uruguay.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Lozano vertrekken?

(773 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws