Cocu verwelkomt extra assistent in Derby en heeft technische staf rond

Cocu verwelkomt extra assistent in Derby en heeft technische staf rond

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 17:37wo 10-07-2019 om 17:37

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 17:43wo 10-07-2019 om 17:43

Kersvers Derby Couny-manager Phillip Cocu heeft zijn technische staf voor komend seizoen rond. Assistenten Twan Scheepers en Chris van der Weerden en keeperstrainer Shay Given zullen gezelschap krijgen van Liam Rosenior, die overkomt van de jeugdopleiding van Brighton & Hove Albion.

The Rams hebben het nieuws woensdagmiddag bekendgemaakt via de officiële kanalen. De 35-jarige Rosenior, oud-verdediger van onder meer Fulham, Hull City en Brighton & Hove Albion, gaat net als Scheepers aan de slag als 'Specialist First Team Coach'. Dit houdt in dat Rosenior zich bezig zal houden met wedstrijdanalyses en de persoonlijke ontwikkeling van spelers.

De nieuwste assistent heeft via Twitter gereageerd op zijn aanstelling. 'Dank voor jullie warme welkom. Ik kan niet wachten om bij deze club aan de gang te gaan. Exciting times to be a Ram', laat hij weten.

Het gerenoveerde Derby County, dat vorig seizoen net naast promotie naar de Premier League greep, begint op maandag 5 augustus aan het nieuwe Championship-seizoen. Het gedegradeerde Huddersfield Town is dan de tegenstander.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws