De Telegraaf: Juventus verhoogt bod en wil De Ligt zaterdag presenteren

De Telegraaf: Juventus verhoogt bod en wil De Ligt zaterdag presenteren

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 23:30wo 10-07-2019 om 23:30

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 23:41wo 10-07-2019 om 23:41

Juventus wil Matthijs de Ligt zaterdag presenteren. Dat meldt De Telegraaf. De transfer van de negentienjarige Ajax-aanvoerder hangt al enige tijd in de lucht, maar belandde vorige week in een impasse.

Reden daarvoor waren de moeizame onderhandelingen tussen Ajax en Juventus. De Amsterdammers eisen een 'realistisch bedrag' van om en nabij de 75 miljoen euro, terwijl de kampioen van Italië niet wilde voldoen aan die vraagprijs. Inmiddels zijn de twee clubs nader tot elkaar gekomen, omdat Juventus het bod heeft verhoogd naar 67 miljoen euro.

Het is de bedoeling dat De Ligt zaterdag wordt gepresenteerd door Juventus. Op die dag reist Ajax af naar Oostenrijk voor het trainingskamp in Bramberg en de Oude Dame probeert te voorkomen dat De Ligt in het vliegtuig stapt. Als Juve erin slaagt om de transfer binnen enkele dagen af te ronden, kan De Ligt mee op de Azië-tour van de club.

Het is algemeen bekend dat De Ligt al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Juventus. Volgens De Telegraaf wordt het papierwerk pas in orde gemaakt als Ajax het Italiaanse bod heeft geaccepteerd. In Turijn ligt een lucratief, vijfjarig contract klaar voor De Ligt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws