Duel Vitesse gaat door ondanks Hari versus Verhoeven: 'Om acht uur rijden ze weg'

Duel Vitesse gaat door ondanks Hari versus Verhoeven: 'Om acht uur rijden ze weg'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 15:32do 11-07-2019 om 15:32

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 15:55do 11-07-2019 om 15:55

Een dag voor het duel in de Eredivisie tussen Vitesse en VVV-Venlo, gepland op zondag 22 december om 16.45 uur, nemen kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven het tegen elkaar op in de Arnhemse GelreDome. De wedstrijd kan ondanks het evenement gewoon doorgang vinden.

Het is de bedoeling dat ze bij Vitesse niets zullen merken van het kickboks-evenement, dat zaterdagavond 21 december in GelreDome zal worden gehouden. "Om een uur of acht à negen ’s ochtends ligt het veld weer binnen en rijden de laatste vrachtwagens weg", zegt stadiondirecteur Herald van de Bunt tegenover De Gelderlander.

Dat betekent dat het nachtwerk wordt om het stadion speelklaar te krijgen voor de wedstrijd, maar volgens de stadiondirecteur is dat absoluut geen probleem. Van de Bunt stelt dat dit ook het geval was bij een aantal muziekevenementen die in het verleden in GelreDome werden gehouden.

De kans bestaat wel dat Vitesse rondom het Eurovisie Songfestival niet in het eigen stadion kan voetballen. Als Arnhem de eer krijgt om het festival te organiseren zal Vitesse acht weken buiten GelreDome moeten spelen.

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws