'RKC bespreekt tijdelijke overgang van talentvolle verdediger (20) met Anderlecht'

'RKC bespreekt tijdelijke overgang van talentvolle verdediger (20) met Anderlecht'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 16:10do 11-07-2019 om 16:10

RKC probeert momenteel de talentvolle Hannes Delcroix te huren van Anderlecht. De 20-jarige Belg, die als linker centrale verdediger opereert, mag tijdelijk vertrekken uit Brussel en de Waalwijkers hebben hun interesse al kenbaar gemaakt.

De verdediger met Haitiaanse roots wordt als groot talent gezien bij Anderlecht. Hij maakte de afgelopen drie seizoenen al deel uit van de eerste selectie van Paars Wit, maar debuteerde door enkele blessures pas aan het begin van het vorige seizoen. RKC wil Delcroix volgens het Brabants Dagblad meer kansen op speeltijd bieden en hoopt Anderlecht daarmee te kunnen overtuigen.

De Waalwijkers zoeken al een tijdje naar een nieuwe centrale verdediger en hebben ook voormalig Superboer Lars Nieuwpoort op proef. Delcroix zou echter de eerste keuze zijn voor de beleidsbepalers van RKC, die snel een nieuwe stopper willen presenteren.

Delcroix kwam tijdens het oefenduel tussen Anderlecht en Benfica (2-1 zege voor de Belgen) eerder deze week in actie en speelde tot dusverre in één competitieduel en één wedstrijd in de Europa League mee bij de Brusselse club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws