ADO-fans moeten geduld hebben: 'We zijn met spelers van andere clubs in gesprek'

ADO-fans moeten geduld hebben: 'We zijn met spelers van andere clubs in gesprek'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 17:18do 11-07-2019 om 17:18

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 17:20do 11-07-2019 om 17:20

Met het vertrek van onder meer Sheraldo Becker, Melvyn Lorenzen en Ricardo Kishna zit ADO Den Haag duidelijk verlegen om offensieve versterkingen. Technisch manager Jeffrey van As predikt geduld.

"Wij willen on met name op de posities voorin versterken", aldus Van As voor de camera van FOX Sports. "Voorin hebben we het meest ingeleverd."' ADO Den Haag is dan ook hard bezig om spelers binnen te halen. "We zijn met spelers van andere clubs in gesprek. Dat gaat wellicht misschien langzaam, maar we willen graag kwaliteit binnenhalen en dat heeft tijd nodig. Je zult soms geduldig moeten zijn om de juiste kwaltieit toe te kunnen voegen aan je elftal", aldus Van As.

Van As wil niet op namen ingaan, maar bevestigt wel dat het om zowel spelers uit Nederland als het buitenland gaat. "We zijn al langere tijd met die mensen in gesprek en dat heeft helaas tijd nodig."

Ook met een vertrek van Abdenasser El Khayati wordt nog altijd rekening gehouden. De uitblinker van vorig seizoen wil graag een stap maken, maar laat ADO niet zomaar achter zich. "Hij wil echt goede stap voor zichzelf maken en er is ook bij ADO nog niet de juiste club neergekomen die het juiste bedrag neerlegt", legt Van As uit. "We zijn niet achterlijk in Den Haag en weten dat de interesse daar is en dat het kan gebeuren. (...) Tot nu toe is hij nog steeds hier en daar zijn wij nog steeds blij mee."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws