VVV contracteert 'beste rechtsback van Serie B' en heeft verdediging compleet

VVV contracteert 'beste rechtsback van Serie B' en heeft verdediging compleet

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 20:12do 11-07-2019 om 20:12

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 20:14do 11-07-2019 om 20:14

VVV-Venlo heeft met Tobias Pachonik opnieuw een Duitse versterking binnen. De 24-jarige verdediger tekent een contract voor drie seizoenen, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Pachonik komt over van Carpi FC 1909, dat afgelopen seizoen in de Serie B speelde, het tweede niveau van Italië. Bij die club was Pachonik een vaste waarde. Het afgelopen seizoen werd Pachonik uitgeroepen tot beste rechtsback van de Serie B. De verdediger had bij de Italianen nog een contract voor een jaar.

De Duitser is blij met zijn overstap naar VVV. "De club en ik waren al snel tot overeenstemming gekomen, maar er moesten nog wat andere zaken afgehandeld worden. Dat is gelukkig allemaal geregeld en vanaf nu kan ik me volledig richten op mijn nieuwe team. Ik kijk er naar uit om in de eredivisie mijn kwaliteiten te laten zien!", zo laat hij weten via de website van VVV.

Technisch manager Stan Valckx laat weten dat met de komst van de 'ervaren rechtsback' de verdediging compleet is. "Sommige zaken gaan snel, andere duren wat langer. Maar ik heb me geen moment zorgen gemaakt over de komst van Pachonik", laat hij weten.

Pachonik is niet de eerste Duitser die deze zomer de overstap maakt naar Venlo. Eerder legde VVV al Steffen Schäfer, Richard Neudecker, Thorsten Kirschbaum en de Italiaans-Duitse Elia Soriano vast.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws