'Wij denken een flinke uitdager te kunnen zijn voor Ajax, PSV en Feyenoord'

'Wij denken een flinke uitdager te kunnen zijn voor Ajax, PSV en Feyenoord'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 23:25vr 12-07-2019 om 23:25

AZ-trainer Arne Slot is niet bang voor de concurrentie van FC Utrecht komend seizoen. De Domstedelingen, onder aanvoering van coach John van den Brom, waren al zeer bedrijvig op de transfermarkt, terwijl het in Alkmaar rustig is.

"Met Adam hebben ze echt een hele goede speler binnengehaald, dat hebben we vorig jaar hier bij AZ gezien", zegt Slot tegen FOX Sports over de Eredivisie-concurrent. "En ik weet wat John kan, ik weet dat hij een heel goede trainer is en overal waar hij werkt succesvol is. Utrecht zat vorig jaar niet ver achter ons, dus als je dat bij elkaar optelt, kan je er wel van uitgaan dat Utrecht zich dit seizoen goed zal gaan presenteren."

"Maar ik verwacht dat wij ons dit jaar ook nog beter gaan presenteren dan vorig jaar", voegt Slot daaraan toe. "Dus we hopen dat gat wat we met Utrecht hadden in stand te houden. Wij kijken met name naar boven, omdat we denken dat we beter kunnen dan vorig jaar. Met de selectie die we nu hebben denken we een flinke uitdager te kunnen zijn voor Ajax, PSV en Feyenoord."

Dat AZ tot dusver alleen de Japanse rechtsback Yukinari Sugawara verwelkomde, deert Slot niet. "Voor ons is het heel mooi dat we onze jongens hebben kunnen behouden, want wij hebben natuurlijk een aantal zeer grote talenten, die de afgelopen jaren heel goed gepresteerd hebben. Dat we die jongens nog bij ons hebben is de grote winst voor ons."

Poll

Kan AZ komend seizoen hoger eindigen dan plek vier?

(2869 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws