'Onverwachtse wending in James-verhaal: Atlético Madrid opeens op pole position'

'Onverwachtse wending in James-verhaal: Atlético Madrid opeens op pole position'

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 00:10zo 14-07-2019 om 00:10

Laatste update: zondag 14 juli 2019 om 00:25zo 14-07-2019 om 00:25

James Rodriguez leek lange tijd op weg naar SSC Napoli, maar gaat waarschijnlijk de overstap maken naar Atlético Madrid. Volgens Marca is Atlético dicht bij het binnenhalen van de Colombiaan.

De enige horde die nog genomen dient te worden is Real Madrid. Los Rojiblancos zijn overtuigd van de kwaliteiten van de Colombiaan en willen hem graag overnemen. James wil graag in Madrid blijven spelen en wonen en ziet de overstap ook helemaal zitten. Bij De Koninklijke komt hij niet voor in de plannen van manager Zinedine Zidane.

Volgens Marca is Atlético dicht bij een transfer en is de kans groot dat James volgend seizoen in het Wanda Metropolitano te bewonderen is. James heeft namelijk besloten het liefst in Madrid te blijven en is vastberaden om de overstap te maken naar Atlético. Real heeft naar verluidt een prijskaartje van 42 miljoen euro aan de middenvelder gehangen. Dat bedrag wil Napoli niet betalen, maar lijkt voor Atlético geen probleem. 

De afgelopen twee seizoenen werd James gehuurd door Bayern München. De Duitsers besloten de optie tot koop in de huurconstructie niet te lichten. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws