Stam laat Feyenoord-spelers vroeg opstaan: Dat deed ik als speler bij PSV al

Stam laat Feyenoord-spelers vroeg opstaan: "Dat deed ik als speler bij PSV al"

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 15:10zo 14-07-2019 om 15:10

Jaap Stam drukt in zijn eerste weken als trainer van Feyenoord zijn stempel op de selectie. Om klokslag 8.15 uur moeten de spelers klaarstaan voor looptrainingen.

In een interview met het Algemeen Dagblad spreekt Stam over zijn 'no-nonsenseaanpak'. "Als ik ze om 6.15 had willen laten starten? Dan hadden ze er ook gestaan", aldus Stam over de looptrainingen in de vroege ochtend. "Vetverbrandingsloopjes zijn het, niet meer en niet minder. Deed ik als speler bij PSV al."

Op het trainingskamp van Feyenoord heeft Stam geen geheimen voor de meegereisde supporters én media. "De Engelse pers, dat was andere koek. Ik ging in Manchester een keer met mijn vrouw Ellis naar de bioscoop", memoreert de trainer.

"Na de film kochten we een grote zak snoep voor de kinderen. Had die gozer achter de toonbank meteen de pers gebeld en gezegd dat ik dat snoep tijdens de film al had. Ze hadden zelfs berekend dat ik om de vijf seconden een snoepje had gegeten om die zak op te krijgen. Zo werkten die gasten daar."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws