Stam hoopt op Feyenoord-versterking in elke linie: 'Maar moeten kieskeurig zijn'

Stam hoopt op Feyenoord-versterking in elke linie: 'Maar moeten kieskeurig zijn'

12-07-2019 22:34
90

Jaap Stam is niet ontevreden over het optreden van Feyenoord in het oefenduel met de Oostenrijkse kampioen Red Bull Salzburg. De Rotterdammers gingen door persoonlijke fouten met 3-1 de boot in.

"Wat leren we vandaag? We krijgen drie goals tegen waar je heel veel aan kunt doen", reageert de oefenmeester in gesprek met VTBL. "We krijgen vanuit een corner, een ingooi en een persoonlijke fout een doelpunt tegen. In de rest van de wedstrijd heb je heel goede dingen gezien, we hebben heel veel kansen gecreëerd."

"We zijn in grote fases heel sterk geweest in balbezit en verdedigend stonden we over het algemeen goed", vervolgt Stam. "Ik ben heel tevreden over de manier van spelen. Deze persoonlijke fouten, of deze momentjes, daar gaan we van leren. Dat gaan we de volgende keer anders doen."

Feyenoord verwelkomde deze zomer al Nick Marsman, Luciano Narsingh en Liam Kelly, maar Stam hoopt op meer aanwinsten. "Het liefst wil je er nog in elke linie een speler bij, maar dat is niet mogelijk. Wij moeten heel kieskeurig te werk gaan in wat wij gaan doen."