Voetbal International: Ajax wacht met officieel bod op Alvarez

Voetbal International: Ajax wacht met officieel bod op Alvarez

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 21:39zo 14-07-2019 om 21:39

Laatste update: zondag 14 juli 2019 om 21:53zo 14-07-2019 om 21:53

De verwachting is nog steeds dat Edson Alvarez Matthijs de Ligt gaat opvolgen, maar Ajax heeft nog geen officieel bod neergelegd bij Club América. Dat doet de club pas wanneer De Ligt daadwerkelijk verkocht is aan Juventus.

Dat melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Alvarez wordt al weken genoemd als de speler die De Ligt op moet volgen. Ajax heeft geluk dat de Mexicaan dolgraag naar Amsterdam wil, waardoor het iets meer tijd kan nemen om tot een deal te komen. Zodra De Ligt Ajacied-af is, meldt Ajax zich meteen met een officieel bod in Mexico. Alvarez is voor een bedrag van vijftien miljoen euro op te halen bij Club America.

Alvarez wil niets anders dan een transfer naar Ajax en heeft om die reden andere aanbiedingen geweigerd. Naar verluidt was ook Wolverhampton Wanderers geïnteresseerd, net als PSV. Volgens enkele berichten konden de Eindhovenaren de vijftien miljoen euro echter niet betalen. Een ander verhaal is dat PSV Lyanco (Torino) hoger op de lijst had staan dan Alvarez.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws