Ten Hag wijst naar eigen Ajax-spelers: Er komt een plekje vrij, dus wie wil?

Ten Hag wijst naar eigen Ajax-spelers: "Er komt een plekje vrij, dus wie wil?"

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 21:59zo 14-07-2019 om 21:59

Laatste update: zondag 14 juli 2019 om 22:09zo 14-07-2019 om 22:09

Erik ten Hag weet niet of Ajax in de laatste zes weken van de transferperiode nog voor vuurwerk kan zorgen. Door het vertrek van Matthijs de Ligt ontstaat er achterin een vacature, maar de Ajax-trainer wijst in eerste instantie naar de spelers die hij al heeft.

Naar verluidt gaat Ajax voor Edson Alvarez als De Ligt definitief vertrokken is, maar Ten Hag spreekt niet over de Mexicaan. "In onze selectie hebben we een paar spelers die zich moeten tonen. Dit is hun kans. Er gaat een speler weg, een heel bepalende speler. Er komt een plekje vrij, dus wie wil?", zei Ten Hag voor de wedstrijd tegen Basaksehir tegen Ziggo Sport.

Ten Hag weet nog niet wat er op transfergebied gaat gebeuren bij Ajax. "Het is onvoorspelbaar. Vorig jaar hebben we een superseizoen gehad. Dan is het logisch dat onze spelers in de belangstelling komen te staan, maar we hebben er ook op gereageerd. We hebben spelers vastgelegd. Er staat een basis."

Ajax blijft scherp op de transfermarkt, zegt Ten Hag. "We blijven altijd alert. Dat is ook logisch. We zijn ambitieus. Als er kansen komen, zullen we toeslaan."

Poll

Is de huidige selectie van Ajax goed genoeg?

(2184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws