'Lamprou toch niet naar Sparta: Vitesse wil doelman dinsdag presenteren'

'Lamprou toch niet naar Sparta: Vitesse wil doelman dinsdag presenteren'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 19:00ma 15-07-2019 om 19:00

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 19:30ma 15-07-2019 om 19:30

Kostas Lamprou zet zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk voort bij Vitesse. De 27-jarige doelman leek hard op weg naar Sparta, maar volgens de Gelderlander en De Telegraaf gaan de Arnhemmers met hem aan de haal. Hij tekent voor één jaar.

Lamprou moet in het Gelredome de stand-in van Remko Pasveer worden, weet de regionale krant. De Griek ondergaat dinsdag de medische keuring, waarna de Gelderse eredivisionist hem wil presenteren. Lamprou liep deze zomer uit zijn contract bij Ajax en mocht transfervrij vertrekken. Diverse media meldden eerder op de dag nog dat hij aan de slag gaat bij Sparta. 

Hoewel Pasveer momenteel met een polsblessure kampt, wordt hij voor de start van het nieuwe seizoen terugverwacht. Lamprou zal zich daardoor schikken in een rol als tweede keus. De Griek kwam eerder uit voor Excelsior, Feyenoord en Willem II. Bij de Tilburgers was hij drie jaar de vaste doelman, voordat hij in 2017 de overstap maakte naar Ajax. 

Lamprou begon als tweede doelman aan het seizoen in Amsterdam, maar na een ongelukkige wedstrijd tegen Heerenveen haalde de Eredivisie-kampioen in de winter ook Bruno Varela. Daar kwam deze zomer Kjell Scherpen nog bij, waardoor Lamprou overbodig was.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws