Wijnaldum: 'Op vakantie kwamen veel mensen naar me toe om me te feliciteren'

Wijnaldum: 'Op vakantie kwamen veel mensen naar me toe om me te feliciteren'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 23:37ma 15-07-2019 om 23:37

Georginio Wijnaldum heeft na het winnen van de Champions League meer honger naar succes dan ooit tevoren. De middenvelder wil meer successen beleven met The Reds.

"Omdat ik nu weet hoe het voelt, wil ik het opnieuw", aldus Wijnaldum op de website van Liverpool. "Daarom ben ik hongerig teruggekeerd en ik wil net als de andere jongens nog meer bereiken. Het is een geweldig gevoel om zulke prijzen te winnen, daar wil je meer van. Daarom wil iedereen het dit jaar nog beter doen en meer winnen."

De Oranje-international genoot van zijn vakantie na een lang seizoen. "Je kijkt er altijd naar uit om terug te komen. En zeker nu we de Champions League hebben gewonnen, wil je dat dit seizoen nog meer. Je hebt echt zin om te beginnen", verklaart hij. Tijdens zijn vakantie merkte Wijnaldum de populariteit van Liverpool. "Het is een echt grote club", vertelt hij. "Overal waar je komt, kennen mensen Liverpool. Op mijn vakantie kwamen veel mensen naar mij toe om me te feliciteren met de Champions League."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Liverpool komend seizoen de Premier League winnen?

(834 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws