Valckx: 'Honda is heel erg welkom, maar we rekenen er niet op'

Valckx: 'Honda is heel erg welkom, maar we rekenen er niet op'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 11:33di 16-07-2019 om 11:33

VVV-Venlo weet dat het Keisuke Honda niet definitief binnen kan halen. De Japanner keerde deze week even terug bij zijn oude club, waar hij zich voorbereidt op een nieuw avontuur.

Manager voetbal Stan Valckx weet dat het niet realistisch is om te verwachten dat Honda echt terugkeert in Venlo. "Hij is heel erg welkom, maar we rekenen er niet op. Honda heeft andere doelen voor ogen. Hij is op zoek naar een nieuwe club in een groot voetballand. We maken ons geen illusies", stelt hij tegenover Voetbal International.

De Japans international hielp fans van VVV zelf ook al uit de droom. "Ik weet niet hoe lang ik hier zal blijven. Maar het zou het beste zijn als die periode zo kort mogelijk is, voor mij persoonlijk", zei hij eerder.

De Venlonaren zoeken nog wel versterking in de voorste linies. "We willen er nog graag een middenvelder of aanvaller bij hebben", aldus Valckx. Om die binnen te halen, zal VVV het waarschijnlijk buiten de Duitse markt zoeken, waar deze zomer al wel veel andere spelers vandaan werden geplukt. "We hebben een paar aardige kandidaten op het oog."

Volgens VI is het zeer waarschijnlijk dat Tino-Sven Susic de club zal verlaten. Hij staat in de belangstelling van een aantal clubs en VVV wil meewerken aan een transfer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws