'Feyenoord ziet pechvogel Jörgensen weer wegvallen en grijpt naast alternatief'

'Feyenoord ziet pechvogel Jörgensen weer wegvallen en grijpt naast alternatief'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 13:49di 16-07-2019 om 13:49

Feyenoord-trainer Jaap Stam kan voorlopig geen beroep doen op Nicolai Jörgensen. De Deense spits kampt met een knieblessure en moet rust houden, zo meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord kijkt in de tussentijd om zich heen voor een extra spits.

Jörgensen kreeg vijf dagen voor het einde van zijn vakantie last van zijn knie. Hij ging afgelopen week wel mee op trainingskamp in Oostenrijk, maar kon niet met de selectie meetrainen. Onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum heeft uitgewezen dat er niets ernstigs aan de hand is. Wel dient Jörgensen voorlopig rust te houden. Daarna wordt pas een duidelijke diagnose gesteld.

Voor Jörgensen en Feyenoord zijn de druiven zuur, omdat de voorbereiding van de 28-jarige spits vorig jaar ook al mislukte door fysieke ongemakken. Mede daardoor kwam hij afgelopen seizoen tot slechts zeven doelpunten in 24 Eredivisie-wedstrijden. Jörgensen liet deze zomer zijn contract openbreken en verlengen tot de zomer van 2021.

Bodvarsson
Feyenoord kijkt in de tussentijd om zich heen voor een alternatief. De selectie van Stam telt met Dylan Vente (20) en Nouafal Bannis (17) nog twee centrumspitsen, maar de twee zijn mogelijk nog niet klaar voor het grote werk. Het AD meldt op basis van Engelse bronnen dat Feyenoord eerder deze maand de mogelijkheid heeft bekeken om Jon Dadi Bodvarsson over te nemen van Wolverhampton Wanderers. De IJslandse spits is echter verkocht aan Millwall.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws