'Nakamba kampt met 'transferitis' na Premier League-interesse en blijft weg'

'Nakamba kampt met 'transferitis' na Premier League-interesse en blijft weg'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 14:56di 16-07-2019 om 14:56

Marvelous Nakamba (ex-Vitesse) ligt op ramkoers met Club Brugge. De Zimbabwaanse middenvelder kampt met 'transferitis' en wil koste wat kost vertrekken, maar de Belgische topclub is daar niet van gediend.

Nakamba staat in de belangstelling van Premier League-promovendus Aston Villa, dat bereid is 10 miljoen euro te betalen. Hij ziet het daardoor niet zitten om na de Afrika Cup terug te keren naar Club Brugge, tot onbegrip van de Belgen. Club wil onder de huidige omstandigheden niet meewerken aan een transfer, meldt Het Nieuwsblad.

Club Brugge heeft Nakamba nooit beloftes gedaan en vraagt zich af 'wat hem bezielt om zich zo te gedragen'. In tussentijd heeft de clubleiding een aangetekende brief naar het thuisadres van Nakamba gestuurd om hem op zijn contractverplichtingen te wijzen. De Zimbabwaan vertoeft echter bij zijn zaakwaarner in Parijs, in afwachting van een vertrek.

Nakamba maakte twee jaar geleden voor drie miljoen euro de overstap van Vitesse naar Club Brugge. Bij de Belgische topclub werd hij een vaste waarde. Als de controlerende middenvelder zich niet anders gaat opstellen, stapt Club Brugge naar de rechter.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws