Tadic voorspelt 'moeilijk' seizoen: We zullen niet huilen om Frenkie en Matthijs

Tadic voorspelt 'moeilijk' seizoen: "We zullen niet huilen om Frenkie en Matthijs"

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 06:48wo 17-07-2019 om 06:48

Het vertrek van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong doet pijn, maar Ajax 'moet niet huilen', nu de twee Oranje-internationals hun carrière elders voortzetten. Dat vindt Dusan Tadic.

"ls je goed presteert, is het normaal dat je spelers kwijtraakt", vertelt de Servische topscorer in een groot interview met Voetbal International. "Dat moeten we accepteren."

"Maar Frenkie en Matthijs waren ongelooflijk, uniek en ze behoren tot de beste spelers op hun positie. Ze waren heel belangrijk voor dit team en het was fantastisch om met hen samen te spelen. We zullen ze missen, maar we zullen niet huilen om Frenkie en Matthijs."

"Het zal moeilijk zijn komend seizoen aan alle verwachtingen te voldoen, maar ik denk dat het ook met de nieuwe spelers wel mogelijk is", vervolgt Tadic. "Ajax heeft de filosofie en speelwijze namelijk als houvast. De nieuwe jongens zullen wat tijd nodig hebben zich aan te passen, maar dat zal denk ik heel snel gaan."

De Jong werd voor 75 miljoen euro verkocht aan FC Barcelona. De Ligt staat op het punt om bij Juventus te tekenen. Tadic neemt de aanvoerdersband waarschijnlijk over van de negentienjarige verdediger. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws