Update: 'Sparta onderhandelt tot in late uurtjes en wil keeper snel vastleggen'

Update: 'Sparta onderhandelt tot in late uurtjes en wil keeper snel vastleggen'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 09:25do 18-07-2019 om 09:25

Sparta lijkt zich te gaan versterken met de Israëliër Ariel Harush. De Rotterdammers grepen naast meerdere keepers, maar lijken nu alsnog een sluitpost aan te gaan trekken.

Volgens het Algemeen Dagblad is Sparta in 'verregaande onderhandelingen' met de 21-jarige doelverdediger. Harush, die international is voor zijn vaderland, zit momenteel zonder club en moet in Rotterdam de nog openstaande keepersvacature in gaan vullen.

In Rotterdam moet Harush met Tim Coremans uitvechten wie eerste keeper wordt. De doelman landde woensdag op Schiphol en het vermoeden is dat hij snel aansluit bij de selectie. 

Eerder legde Sparta contact met Robbin Ruiter (ging naar PSV), Kostas Lamprou (ging naar Vitesse), Michael Verrips (KV Mechelen) en Benjamin van Leer (Ajax), maar de club slaagde er nog niet in een extra doelman aan te trekken. Met Harush lijkt dat wel te lukken. 

Update 18/7 09.25: Sparta heeft woensdag 'tot laat' onderhandeld met Harush, meldt het AD. Een akkoord over een contract voor één seizoen nadert, waarschijnlijk wordt de Israëlische goalie donderdag al gekeurd. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws