Haller maakt megatransfer naar Premier League: 'Like what you see?'

Haller maakt megatransfer naar Premier League: 'Like what you see?'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 14:05wo 17-07-2019 om 14:05

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 16:47wo 17-07-2019 om 16:47

Sébastien Haller verkast definitief van Eintracht Frankfurt naar West Ham United. De Franse spits is woensdagmiddag gepresenteerd in het nieuwe derde tenue van zijn kersverse werkgever. Haller (24) tekent voor vijf jaar in Londen. 

Volgens Duitse en Britse media betaalt West Ham een bedrag tussen de 45 en 50 miljoen euro voor Haller. De kassa rinkelt nu ook in stadion Galgenwaard. Bij het vertrek naar Eintracht, twee zomers geleden, bedong FC Utrecht namelijk een doorverkooppercentage. De deal met The Hammers levert bovenop de toenmalige transfersom van 7 miljoen euro nu nog eens 4 miljoen op, melden diverse media.

Haller blonk tweeënhalf jaar uit in het shirt van FC Utrecht. De Franse goalgetter scoorde aan de lopende band in de Domstad. Ook in de Bundesliga presteerde Haller de afgelopen twee seizoenen uitstekend. Het levert hem nu dus een toptransfer naar de Premier League op. 

West Ham noemt geen concrete transfersom, maar betaalt naar eigen zeggen een recordbedrag voor de aanvaller. De club van manager Manuel Pellegrini was na de verkoop van Marko Arnautovic en het afscheid van onder meer Andy Carroll. op zoek naar een nieuwe spits. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws