Gerbrands reageert op Berghuis-bericht van AD: 'Dan houdt het op'

Gerbrands reageert op Berghuis-bericht van AD: 'Dan houdt het op'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 18:43wo 17-07-2019 om 18:43

Directeur Toon Gerbrands moest in de krant vernemen dat Feyenoord niet van plan is om Steven Berghuis aan PSV te verkopen. Mochten de Rotterdammers écht niet bereid zijn om de vleugelaanvaller te laten gaan, dan legt de PSV-directeur zich daarbij neer.

Het Algemeen Dagblad meldde woensdagmiddag dat Feyenoord een duidelijk signaal af heeft gegeven aan PSV: Berghuis is niet te koop. Gerbrands heeft zelf nog niet met technisch directeur John de Jong van PSV gesproken.

"John de Jong zou vanmiddag met Feyenoord bellen over iets. Ik heb hem nog niet gesproken. Ik las het op social media", zegt Gerbrands tegen PSV TV. "Dus ik ga straks even aan John de Jong vragen hoe dat gegaan is en of dat antwoord klopt. De hele transfermolen waar we mee te maken hebben wisselt iedere twee uur. Het gaat heel vaak zo dat het nu antwoord A is en straks antwoord B. Zo gaat dat heel vaak."

PSV heeft tot nu toe alleen geïnformeerd bij Feyenoord. Er is nooit onderhandeld. "Wij hebben niet met Feyenoord onderhandeld. Je informeert soms, dat doen ze bij ons ook heel vaak. Wat is er wel en niet mogelijk? Er is tot nu toe nooit een gesprek geweest. Als zij zeggen dat hij niet te koop is, dan houdt het op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vertrekt Berghuis uiteindelijk naar PSV?

(10301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws