PSV heeft beet en legt 'veelzijdige' verdediger vast: 'Vaak op de tribune gezeten'

PSV heeft beet en legt 'veelzijdige' verdediger vast: 'Vaak op de tribune gezeten'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 19:05wo 17-07-2019 om 19:05

PSV heeft Olivier Boscagli gecontracteerd. De club heeft de 21-jarige Franse verdediger voor vier seizoenen vastgelegd. Boscagli komt over van OGC Nice.

"Olivier is een talentvolle, veelzijdige speler", laat technisch manager John de Jong weten op de clubsite van PSV. "En zijn leeftijd leert dat er nog volop groeipotentie aanwezig is. We volgen hem al lange tijd." Boscagli kan in het hart van de verdediging en op de linkerflank uit de voeten.

"Hij is jeugdinternational van Frankrijk geweest en dergelijke wedstrijden scouten wij intensief. Ook bij zijn vorige clubs Nice en Nîmes hebben we vaak voor hem op de tribune gezeten. Gezien de ontwikkelingen in onze selectie was nu het moment aangebroken om door te pakken. We streven er naar om drie linksbenige verdedigers in de selectie te hebben. Met het aantrekken van Olivier is dat gelukt."

Boscagli ziet PSV als 'een mooie stap in zijn ontwikkeling'. "Bij PSV spelen we normaal gesproken altijd om de titel en Europees voetbal. Daar kijk ik erg naar uit." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws